Jag har hand om vår backoffice-avdelning som ansvarar över kundens inträde hos oss på Verbal. Vi ringer ett välkomstsamtal och sen tar vi hand om kundens nummerflytt och ser till att de får SIM-kort. Kort och gott håller vi dem i handen när de blir kunder hos oss. Sen har jag även hand om ”controllingen” - siffror och räknar på lönsamhet och ser till att vi följer hur det går för oss.

Det bästa med att jobba på Verbal är stämningen. Vi på kontoret är väldigt nära varandra och vi gör roliga saker ihop. Mycket aktiviteter i form av kick-offs, afterworks och så där. Sen har vi även månadsmöten där hela företaget samlas vilket bidrar till den trevliga gemenskapen.   

Resorna vi gjort på Verbal måste vara roligaste med jobbet. Vi har varit i Dubai, Nice och Barcelona för några år sedan.  Sol, bad, mycket skratt, käka middagar tillsammans, olika aktiviteter. När vi var i Dubai åkte vi jeep ute i öknen, när vi var i Nice hängde vi mycket på stranden. Det jag kommer ihåg är mycket skratt och att det var skönt häng med hela företaget!

oskar.rennerhorn@verbal.se

076 558 91 31

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Verbal?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@verbal.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor